Kövess minket a facebookon :) Megtekint
Kategóriák

Cégünkről

Panton történelem

1986 november 17-én nyílt első üzletünk, igen mostoha körülmények között.
Az akkori TAX-COOP néven elhíresült dekorációs üzlet, mely a Thököly út 131/b alatt kezdte tevékenységét. Ebben az időszakban (a szakma bizonyára emlékszik) öntapadókhoz és szitafestékhez jutni szinte lehetetlen volt. Talpon maradás csak úgy volt lehetséges, hogy az országban lévő összes nyomdából és a létező összes lehetséges helyről az elfekvő készleteket felvásároltuk. Ez tartott 1988-ig, minek után hamarosan meghozták a döntést az import áruk liberalizációjáról. Ettől kezdve kicsit könnyebben ment az áru beszerzése, mivel az akkori nyomdaipari grafika már rugalmasabb értékesítéssel állt vevői rendelkezésére.

Második üzletünk már kicsit könnyebb körülmények között nyithatott meg, a Déri Miksa utca 6-ban, Panton néven. Ebben nagy segítségünkre volt az akkori Nyomdaker Kft, Albert Lali bácsival az élen (sajnos már nincs közöttünk).
1991-ben harmadik üzletünket is megpróbáltuk elindítani a Korponai utca 18. szám alatt Panton Áruház néven. Miután ilyen fiatalos lendülettel vettük az akadályokat, 1992-ben megszülethetett a Rumbach Sebestyén utca 15. szám alatti Panton Üzletközpont. Ez nem bizonyult túl jó ötletnek, mivel a parkolás nem megoldott a VII. kerületben. Árukészletünk majd teljes választékot tudott biztosítani vásárlóközönségünk számára, melyben többek között szerepelnek műnyomó papírok, kartonok, öntapadó anyagok, siko lemezek, stb.
Ez azért is volt fontos számunkra, mert a szakmabeliek (dekoratőrök, kirakatrendezők, grafikusok, filmnyomók, nyomdászok) egy helyen meg tudtak vásárolni szinte mindent.
Elkövetkezett az ifjabb generáció korszaka 1997. augusztus 11-én, mikoris megnyitottuk 5. üzletünket Óbudán. Ezt tartottuk fő feladatunknak évek óta, hogy a budai oldalon is meg tudjuk oldani a környéken lakók, dolgozók, anyagbeszerzők igényeit.

Üzleteinket a továbbiakban is szeretnénk fejleszteni, sokrétűbbé tenni.
Bármilyen kérdés felmerül az elmúlt 23 évvel kapcsolatban, mindenkinek szíves rendelkezésére állok. Elérhetőségeink honlapunkon megtalálhatók.Üdvözlettel:
Alpár Péter
és családja.


image

Általános adatok:
Cégjegyzékszám: 13-06-062995
Adószám: 28134578-2-13
Bankszámlaszám: Otp Bank 1170800120340432