3M Super 75 Ragasztóspray

14 990Ft
Nettó: 11 803Ft

Leírás

  • Biztonsági adatlap
  • Az egy ujjal kezelhető, célzott adagolás minimális felesleggel, pazarlással és utólagos takarítással használható.
  • Formulája nem áztatja át a kényes alapfelületeket, és az anyagok károsítása nélkül ragaszt.
  • A ragasztó tapadós marad, így lehetővé teszi az anyagok ismételt áthelyezését
  • Formulája nem ázik át, nem hagy foltot, és megbízható, hatékony teljesítményt nyújt.
  • Átlátszóvá szárad, egyenletes ragasztási vonalat képez, és nem ráncolódik a legtöbb anyagon, így tiszta megjelenést biztosít.

A 3M™ 75-ös, Áthelyezhető Ragasztóspray sokoldalú, nyomásérzékeny ragasztóspray, amely könnyű anyagok ideiglenes rögzítésére vagy felhelyezésére alkalmas, kiállítási céllal vagy a végleges összeszerelés előtt. Másodpercek alatt tapad, mégis extra hosszú tapadási tartománnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi az anyagok emelését és áthelyezését.

A felületre szórva a ragasztó tapadási tartománya 5 másodperctől több óráig terjed, alacsony leválasztási ereje lehetővé teszi még a könnyű anyagok és szövetek felszedését és áthelyezését is. A 75-ös Sprayragasztó átlátszó ragasztót tartalmaz, amely nem üt át, nem hagy foltot és nem ráncolja a legtöbb anyagot. Az olyan kényes felületeket sem áztatja át, mint a fóliák, papír vagy szövet. A 3M 75-ös, Áthelyezhető Ragasztóspray alkalmas papír, szövet, karton, acetátfólia, fólia, textilek, műanyaglapok, gumi, stb. ragasztására saját anyagukhoz, fémhez, fához, üveghez vagy merev műanyagokhoz. Széles körben használatos textilszabászatokban a minták helyükön tartására gombostűzés helyett, valamint az elmozdulás megakadályozására a nyomtatás során. A ragasztóspray szintén használatos eltávolítható címkék rögzítésére, ideális a gyártósorokon történő felhasználásra, ahol az alkatrészeket ideiglenesen a helyükre kell rögzíteni a végleges felszerelés előtt. Ez a sokoldalú ragasztóspray átlátszóvá szárad, egyenletes ragasztási vonalat képez, és nem ráncolódik, így tiszta megjelenést eredményez, amely nem ridegedik idővel. Alkalmazási ötletek Emblémák és kitűzők megtartása a varrás során Könnyű súlyú anyagok rögzítése Pólók megtartása szitanyomat készítése során Papírmaszkolás ideiglenes rögzítése