Megrendelés Menete:
A webáruházban minden termék mellett megadhatja a rendelni kívánt mennyiséget, a "Kosár" gombbal tudja a termékeket a kosarába helyezni. A lap oldalán, a "kosár tartalma" feliratú ablakban láthatja a megrendelésre váró tételeket és a végösszeget. Amikor végzett a termékek összegyűjtésével, a tovább gomb megnyomásával eljut a végső fázishoz, ahol elérhetősége megadására kérjük. Megrendelésének véglegesítése után e-mail-ben értesítjük Önt, mely visszaigazoló levelünk minden fontos információt tartalmaz vásárlásával kapcsolatban.

Engedmények:
There is 10% discount on purchases above 50 000ft.
There is 15% discount on purchases above 100 000ft.
Fees

Pickup points:

Free of charge in any of the 5 Panton stores.Delivery to Budapest
Above 30 000ft: free of charge
Below 30.000ft:: 2500ft

Delivery outside Budapest by DPD:

First parcel: 2500ftinfo@panton.hu

06 30 8200 199

06 1 387 5391

Before receiving the packages please check it for any damage. If its damaged, please refuse to take it.


A vásárlástól való elállás joga:
A megrendelt termékek esetében a kézhezvételétől számított nyolc napon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben cégünk a kifizetett vételárat visszatéríti Önnek legkésőbb az elállást, illetve a termék(ek) visszaszolgáltatását követő harminc napon belül, abban az esetben, ha a termék bontatlan csomagolásban, hiánytalan méretben és épségben kerülnek visszaszállításra üzleteink egyikébe. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a visszajuttatás költségeit is Önnek kell viselnie.


Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik. A szállító hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a szállítót terhelik.


Adatvédelem
A Panton Bt. a vásárló adatait nem adja át harmadik félnek és csak az áruház üzemeltetéséhez használja fel.